10% korting op bijna alles van het woonmerk DS4U | CODE: DS4U10

Bezig met laden...

Service, garantie & klachten

Is er een probleem met je product, bijvoorbeeld transportschade of een incomplete levering? Erg vervelend! Wij helpen je graag.

Klachten:

We streven ernaar om iedere bestelling snel, correct en in perfecte conditie af te leveren. Mocht dit niet het geval zijn dan willen we je vragen om de volgende procedure te hanteren:

  1. Stuur een mail met de omschrijving van de klacht naar klantenservice@designstoel4u.nl 
  2. Geef in de mail aan om welk item het gaat
  3. Geef in de mail aan om welk ordernummer en factuurnummer het gaat
  4. Stuur altijd foto’s van de klacht

We streven er naar om iedere klacht zo snel mogelijk en naar tevredenheid op te lossen!

Vindt u onze oplossing niet voldoende, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie:

Op al onze producten zit een garantie van 2 jaar voor consumenten. Mocht er na die periode als nog iets mis zijn met het product dan mag je gewoon contact met ons opnemen. We streven er na om kwalitatief goede producten te leveren met een lange levensverwachting. Daarom nemen we iedere klacht uiterst serieus en zullen trachten deze snel en naar tevredenheid op te lossen. Dit kan middels reparatie of het verstrekken van een vervangend product.