10% korting op bijna de hele collectie | kortingscode: PASEN10

Tafellampen
Bezig met laden...

Tafellampen

Designstoel4U heeft een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan tafellampen, zodat er voor elke woonstijl een passend exemplaar te vinden is. Populair zijn op dit moment onze industriële, landelijke en moderne tafellampen. Qua materialen zijn hout, metaal en glas zeer geliefd. Neem ook eens een kijkje tussen de vele verschillende kleuren die wij aanbieden: zwart, wit en grijs zijn echte aanraders! Bekijk op uw gemak online onze stoere, trendy, moderne en basic varianten en creëer eenvoudig een gezellige en fijne sfeer in uw interieur.
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-108 van 194

per pagina
  1. Sharif tafellamp zwart nikkel 25 cm
    Special Price € 40,00 Regular Price € 69,00
  2. Sharif tafellamp zwart nikkel 30 cm
    Special Price € 50,00 Regular Price € 89,00
  3. Crane tafellamp 33x30x76,5 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 119,95
  4. Misty tafellamp Ø30x46 cm
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 229,95
  5. Misty tafellamp Ø45x64 cm
    Keuze uit 3 varianten
    vanaf € 414,95
  6. Sinula tafellamp Ø24x40 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 79,95
  7. Pepe tafellamp naturel
    € 119,00
  8. Vitora tafellamp Ø30x38 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 69,95
  9. Vitora tafellamp Ø37x46 cm
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 99,95
  10. Tomek tafellamp Ø21x55 cm antiek brons
    Special Price € 79,00 Regular Price € 89,95
  11. Sergio tafellamp 20x20x55 cm metaal
    Keuze uit 1 varianten
    vanaf € 70,00
  12. Nature tafellamp vierkant 25x25x50 cm teak
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 76,00
  13. Mauro tafellamp met nagels 36x36x50 cm metaal
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 149,00
  14. Mauro tafellamp met nagels 30x30x40 cm metaal
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 119,00
  15. Nature tafellamp rond 25x25x50 cm teak
    Keuze uit 2 varianten
    vanaf € 76,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-108 van 194

per pagina

Een tafellamp kan dankzij zijn formaat op ontzettend veel plekken in de woonkamer of slaapkamer geplaatst worden. Plaats hem bijvoorbeeld op het dressoir of in een vakkenkast voor een sfeervolle uitstraling. Tevens kunnen verschillende tafellampen uit ons assortiment ook perfect als nachtlampje of bureaulamp gebruikt worden. Dankzij ons uitgebreide assortiment, is het ook zeer eenvoudig om voor elke woonstijl wel een passende lamp te vinden. Kijkt u vooral eens rustig rond tussen onze vele design tafellampen en mix en match er rustig op los.

Tafellamp industrieel

Bent u op zoek naar een industriële tafellamp? Bij Designstoel4U vindt u een uitgebreid aanbod aan deze zeer populaire verlichting. Ons gave merk Fraaai heeft bijvoorbeeld verschillende industriële tafellampen, welke onderling perfect met elkaar te combineren zijn. Verder is ook het merk Label51 een echte aanrader als u op zoek bent naar een industriële tafellamp. Gewilde materialen om die typisch stoere sfeer te creëren zijn metaal, glas of robuust hout: allen eenvoudig bij ons verkrijgbaar!

Tafellamp zwart

Met een tafellamp in het zwart zit u altijd goed! Deze verlichting is namelijk ontzettend eenvoudig te combineren en past bij vrijwel elke woonstijl. Combineer een zwarte tafellamp bijvoorbeeld ook eens met een witte variant of met een variant met een transparante kap van glas. Voor extra gemak kunt u bij Designstoel4U ook een perfect bijpassende lichtbron bestellen. Zo kunt u na levering meteen genieten van de prachtige sfeer die uw nieuwe tafellamp uitstraalt.

Tafellamp landelijk

Bij Designstoel4U vindt u eenvoudig een landelijke tafellamp om zo een echte rustieke en sfeervolle uitstraling te creëren. Neemt u vooral eens een kijkje tussen de verlichting van LaForma. Zij hebben namelijk verschillende lampen in hun assortiment waarbij hout op een creatieve manier wordt gebruikt. In combinatie met een stoffen lampenkap, stralen deze tafellampen een moderne en gezellige sfeer uit. Maak uw landelijke tafellamp vervolgens eenvoudig helemaal compleet met een mooie wandlamp of vloerlamp uit ons uitgebreide aanbod.

Tafellamp hout

Een tafellamp van hout staat garant voor een sfeervolle en warme uitstraling! Ook verlichting van dit materiaal vindt u uiteraard uitgebreid terug in ons assortiment. Er is de keuze uit bijvoorbeeld een tafellamp met een houten driepoot, maar er zijn ook varianten in de vorm van een kubus of rechthoek. Combineer uw houten tafellamp ook eens met andere materialen om een speelse en unieke sfeer in uw interieur te creëren. Maak uw interieur verder compleet met een matchende hanglamp of vloerlamp.

Tafellamp kopen

Bij Designstoel4U is het kopen van een tafellamp zeer gemakkelijk. Profiteer bij ons van kwalitatief hoogwaardige verlichting tegen de beste prijs. Tevens is bij ons verzending altijd gratis en bieden wij verschillende betrouwbare betalingsmogelijkheden aan, waaronder AfterPay, iDeal en creditcard. Bent u op zoek naar inspiratie, advies of heeft u een vraag over het kopen van een tafellamp? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op met onze klantenservice!