10% korting op bijna alle banken met de code | BANK10

Verzenden en Retourneren

Bezig met laden...

Verzending: 

Onze artikelen worden via een pakketdienst of wegtransport bij u bezorgd. De levering geschiedt tot aan de deur op de begane grond. U bent zelf verantwoordelijk voor de handeling binnenshuis. Een deel van onze producten worden ongemonteerd geleverd. U dient zelf het product uit te pakken en te monteren.

Verzendkosten:

Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen binnen Nederland. Zelfs als je een kleine order plaatst van bijvoorbeeld €19,95 rekenen we geen verzendkosten. De verzendvoorwaarden voor landen buiten Nederland kunnen afwijken. Per bestemming rekenen we een marktconform tarief. Neem contact met ons op voor de exacte verzendkosten naar het buitenland.

Retourprocedure: 

Designstoel4U gelooft in haar producten, prijzen en service. Desondanks kunt u teleurgesteld zijn in het ontvangen product. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan uw aankoopbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg uw vervoerder voor de exacte tarieven. In sommige gevallen kunnen wij uw bestelling ook afhalen. Neem dan contact met ons op voor de kosten en om het retour in te plannen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de ongebruikte, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@designstoel4u.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download retourformulier