€12,50 AANMELDKORTING BIJ INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

Over Designstoel4u

Bezig met laden...

Wij zijn Designstoel4u; een webshop in design stoelen en meer! Maar wij zijn anders dan de rest!
Designstoel4u biedt als enige winkel in Nederland de laagste prijsgarantie! Zie je hetzelfde product ergens goedkoper dan krijg je bij ons dezelfde prijs plus een extra korting. Je bent dus altijd het beste af bij Designstoel4u. Nu hoor ik jou denken, dat moet toch ten koste gaan van de kwaliteit. Nee, absoluut niet…wij werken alleen met de beste meubelmakers! Het is allemaal mogelijk omdat we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Je kunt vervolgens meeliften op de uiterst scherpe inkoopprijzen en wij nemen genoegen met een kleine marge. 

Naast onze laagste prijs biedt Designstoel4u het totaal pakket, want:

  • We hebben een ruime voorraad en kunnen meestal direct leveren. Ons streven is om uw bestelling binnen 2 tot 4 dagen bij jou thuis te bezorgen
  • Indien je toch niet tevreden bent mag je de bestelling binnen 30 dagen retoursturen
  • We geven 2 jaar garantie op al onze producten
  • We hebben een showroom. Een groot deel van het assortiment is te bezichtigen. Kom op afspraak langs om te kijken of proef te zitten!

Met ons ruime assortiment, snelle service, hoge kwaliteit en laagste prijzen ben je bij Designstoel4u dus aan het juiste adres! Designstoel4u is een Nederlandse BV. Onze bedrijfsgegevens zijn transparant en hieronder te vinden:

Handelsnaam :Designstoel4u BV

Adres :Wegtersweg 20A

Postcode :7556 BR

Plaats :Hengelo, Nederland

Telefoonnummer :+31 74 349 1551

KvK-nummer :65094441

IBAN :NL54ABNA0441221645

SWIFT/BIC :ABNANL2A

BTW-nummer :NL855977590B01